praktisk!smuk!Den første generation af nukleinsyreprøvetagning er officielt sat i dagligvarehuset!

640

Om morgenen den 26. april blev den første generation af praktiske nukleinsyreprøvetagningshuse udviklet i fællesskab af Jinqiang (Fujian) Building Materials Technology Co., Ltd. fra Jinqiang holdinggruppe og Fuzhou Architectural Design Institute Co., Ltd. tilknyttet Fuzhou byinvesteringer gruppen blev officielt afsløret og taget i brug på Wuyi Square.Om morgenen den 27. april blev den bekvemme nukleinsyreprøveudtagningsstand for det samme parti produkter taget i brug i universitetets forretningscenter i Gulou-distriktet.

640

640 (1)

▲ prøvetagningshuset er fremstillet af Jinqiang byggematerialer og doneret gratis

640 (2)

▲ bekvemt nukleinsyreprøvehus taget i brug

640 (3)

▲ praktisk nukleinsyre prøveudtagningskabine

Lille gulvareal

Den kan let flyttes og kombineres frit

Jinqiang antibakterielt rent bord af medicinsk kvalitet er vedtaget

Udstyret med multifunktionelt klimaanlæg og positivt trykluftforsyningssystem

Ultraviolet desinfektionssystem

Eksklusiv miljøovervågning

Behersk indendørs temperatur og luftfugtighed, PM-værdi, voic og kulilte

Intelligent offentlig adresse, stemmeudsendelse, opkaldsnummer og andre funktioner

640 (4) 640 (5)

Næste etape

Anden generation opgraderet praktisk nukleinsyre prøveudtagning hus og prøvetagning kiosk

Integration af nukleinsyreprøvetagning med kodescanningsregistrering

Visuelt cockpit, overvågning af træthed i nukleinsyrekabiner og andre funktioner

Sikre sikre og effektive fremskridt med epidemiforebyggelse i størst muligt omfang

640 (6)

”Bekvem nukleinsyreprøvetagning House-seriens produkter vedtager modulært design og intelligent konstruktion.Det tager kun en halv dag fra modtagelsen af ​​påkravsmeddelelsen til færdiggørelse af installation og idriftsættelse.”Li Zhonghe, general manager for Jinqiang byggematerialer på stedet, udtrykte håb om, at bekvemme nukleinsyreprøvetagningshuse og prøveudtagningskiosker kan gavne flere områder af vores by, befri det medicinske personale til nukleinsyreprøvetagning fra tortur af høj temperatur og varme, og give dem et mere behageligt og sikkert arbejdsmiljø.Lad folket være forvisset om at gøre det, og vær sikker!Forbedre folks følelse af oplevelse, hjælpe med social grundlæggende forebyggelse af epidemier og skabe Fuzhou-epidemiforebyggende visitkort.

640 (7)

Som en leverandør af grøn byggeindustri har Jinqiang holding group for nylig deltaget i byggeprojekterne i Fuqing hospitalets nyligt inficerede område, Yongtai Countys midlertidige isolationspunkt for epidemiforebyggelse og kontrol, Nan'an sundhedspoststation og Langqi sundhedspoststation i epidemiforebyggelse og kontrol.Den har aktivt reageret på regeringens opfordring, turdet påtage sig et socialt ansvar og bidraget til epidemiforebyggelse og kontrol gennem modulære byggeprodukter og intelligent byggeteknologi.Denne gang har det endnu en gang spillet fuldt ud til sine faglige og tekniske fordele, Producer praktiske nukleinsyreprøvehuse og kiosker for at hjælpe med at vinde den generelle krig om epidemiforebyggelse og kontrol og økonomisk og socialt angreb med styrke og ansvar.


Indlægstid: 28-apr-2022